Tečaj italijanščine

tecaj italijanscineSte gledali film Jej, moli, ljubi? Glavna junakinja ima dovolj svojega življenja v Ameriki in gre na pot po svetu, iskat pravo sebe. Svoje popotovanje začne v Italiji, kjer uživa v lokalnih kulinaričnih mojstrovinah in se uči italijanščine. Kasneje gre še v Indijo in na Bali in je na koncu zelo srečna. Vam za podobne užitke ni treba preleteti pol sveta. Pridite na tečaj italijanščine k nam. Na zabaven in enostaven način boste osvojili osnove. Gotovo vas bomo navdušili še k nadaljevanju učenja na naslednjih tečajih. Za trening pa se zapeljete malo čez mejo in ste že tam.

Italija je prelepa in ogromna. Veliko lažje jo boste raziskovali, če pridete prej na tečaj italijanščine. Res si boste lahko nekaj malega pomagali tudi z angleškim jezikom, če pa bi radi začutili pravo Italijo, bo treba na tečaj italijanščine. Osnove tega melodičnega jezika boste osvojili predvsem z veliko konverzacije. Če bodo videli, da se trudite z njihovim jezikom, vam bodo tudi Italijani radi priskočili na pomoč.

Če ste se že kdaj učili katerega od romanskih jezikov, vam bo to znanje prišlo zelo prav. Morda ste se kdaj učili latinskega jezika. Italijanščina mu je zelo blizu. Če so vam vsi romanski jeziki španska vas, brez skrbi. Tečaj italijanščine vam bo pokazal, da je italijanska slovnica precej bolj enostavna kot slovenska. Veliko besed pa vam bo že znanih, tudi iz angleščine.

Ne omejujte se na sanjarjenje pred televizorjem. Prave špagete s kozarcem vina si boste zelo hitro znali naročiti tudi vi. Tečaj italijanščine Lingula se začne z osnovami, kasneje pa lahko nadgrajujete svoje znanje tudi s poslovno italijanščino. Italija je ogromen trg,  nam je zelo blizu, njihovi poslovni običaji pa so od naših nekoliko drugačni. Italijanski jezik in poslovni bonton boste spoznali na naših tečajih. Raziskovanje novega trga in sklepanje poslov pa ostane na vas.