Serum za podaljševanje trepalnic

Serum za rast trepalnic na varen in zanesljiv način spodbuja rast vaših trepalnic. Ker vsebuje samo 100 % naravne sestavine, ki so bile klinično preverjene, je to najbolj varna odločitev, če želite dolge in goste trepalnice. Z obilico negovalnih sestavin vaše trepalnice neguje od znotraj navzven, zato so trepalnice že po 2 tednih bolj zdrave, sijoče. Serum za podaljševanje trepalnic izboljša tudi njihovo strukturo, tako da postanejo bolj voljne in prožne. Ob redni uporabi trepalnice postanejo daljše in gostejše.

Vaše trepalnice bodo imele veliko lepši volumen in dolžino. Mnoge ženske so skeptične, da samo serum za rast trepalnic daje takšen učinek, zato ga pogosto primerjajo z ricinusovim oljem. Ampak ricinusovo olje lahko trepalnice samo neguje, ne more pa poskrbeti za njihovo spodbujeno rast. Hkrati ima veliko stranskih učinkov, ki jih je potrebno upoštevati pred in med uporabo. Bodite previdni, navsezadnje gre za vaše oči!

Ricinusovo olje je zelo gosto in lepljivo, zato ga je težko natančno nanesti. To pomeni, da pri vsakem nanosu tratite olje in ga nanašate povsod okrog oči, kjer ga niti ne potrebujete. Serum za rast trepalnic pa ima priložen tanek aplikator, s katerim lahko nanesete izdelek natančno in brez kapljanja. Ker ricinusovo olje nehote nanašate tudi na kožo okrog oči, lahko njegove značilnosti izzovejo tudi kožne reakcije. Gre namreč za zelo težko olje, ki ima lastnosti izsuševanja.

Odlično se obnese kot čistilno olje za mastno kožo, ampak na koži okrog oči, ki je že po naravi bolj suha in nežna, nima tako dobrega vpliva. Uporabnice neredko poročajo o izsušeni in celo razdraženi koži, ki se začne luščiti in pokati. Na drugi strani serum za rast trepalnic vsebuje samo negovalne sestavine, ki jih niti ne nanašate na širšo površino kože, ampak samo ob trepalnice. Tako da nikakor ne more izzvati take reakcije na koži.