Tečaj italijanščine

italijanscinaTudi vas omejuje doseg slovenskega jezika? Razširite svoje možnosti v življenju z učenjem še enega tujega jezika. Tečaj italijanščine vam ne bo škodil.  Morda znate že špansko ali francosko? Za vas bo učenje še veliko lažje. Tudi z angleščino si boste lahko pomagali. Veliko besed je zelo podobnih. Jezik je bolj melodičen in živahen od slovenščine, ampak brez skrbi, s sodelovanjem v naših klepetih boste hitro zaplavali. Kliknite na povezavo, če vas zanima tečaj italijanščine v Ljubljani.

Zakaj bi šli na tečaj italijanščine? Razlogov je več. Morda ste poslovnež in bi radi svoje ideje sami predstavili bodočim poslovnim partnerjem. Dogovori bodo hitreje stekli, če se boste lahko pogajali v njihovem jeziku.  Jemali vas bodo bolj resno in z vami bodo raje sodelovali, kot če se boste na sestanku pojavili s tolmačem. Tudi italijanski poslovni običaji so malo drugačni od naših. Vse to in več zveste na tečaju poslovne italijanščine.

Si tudi vi želite potovati po Toskani in ob večerih posedati od romantičnih večerjicah ob svečah z svojo ljubljeno osebo? Naročanje bo veliko bolj enostavno, če boste prej prišli na tečaj italijanščine in osvojili vsaj nekaj osnov. Če bi radi romantičen večer preživeli z Italijanom ali Italijanko, bo potrebno malo več vaje konverzacije. Vsekakor pa gre učenje vsakega jezika lažje s pravo motivacijo.

Italijanščina ni uradni jezik le na celinskem delu Italije. Prav vam bo prišla tudi v San Marinu, v švicarskih kantonih, na Siciliji in na Korziki in Afriki. Tudi v Ameriki jo potomci priseljencev iz Italije še vedno uporabljajo za komunikacijo med seboj. Tečaj italijanščine vam bo tako prišel prav, ne glede na to ali se odpravljate na potovanje, iskat pravo ljubezen, greste sklepat legalne posle ali načrtujete poslovno sodelovanje z italijansko mafijo.

Pridite k nam na tečaj italijanščine. Jezik vam bomo predstavili tako, da vas bomo navdušili za učenje in vam omogočili čim hitrejši napredek. Ko boste spregovorili bo ostalo le mačji kašelj.