Je steklenička primerno poslovno darilo

promocijska-darila-bidoniPoslovno darilo je vsako darilo, ki ga podarite kot podjetje ali v imenu podjetja vašemu poslovnemu partnerju ali stranki, na primer potencialnemu ali novemu poslovnemu partnerju, dobavitelju, kupcu, podizvajalcu ali zaposlenemu. Poslovna darila, v kolikor se uporabijo na pravilen način, lahko okrepijo blagovno znamko vašega podjetja in sporočijo, da vam je mar za vse deležnike s katerimi sodelujete. Obdarovanje je vsekakor lepo in prijetno doživetje, po drugi strani pa je iskanje pravega darila lahko izziv in za marsikoga tudi precej nadležno opravilo. V kolikor potrebujete poslovna ali promocijska darila obiščite spletno stran RR darila.

Najboljša poslovna darila so nepozabna in uporabna in naj bi bila takšna, ki bi spodbujala prejemnike k interakciji z vašim podjetjem. Če imate kdaj nalogo za nakup poslovnih daril v imenu vašega podjetja, je koristno imeti v mislih nekaj idej.

Stekleničke za vodo, bidoni ali termo flaške za tople napitke so v zadnjih letih zelo priljubljena poslovna darila. Ljudje so vedno bolj ozaveščeni glede prekomerne uporabe plastike za enkratno uporabo in ogljičnih odtisov. Ker je tudi redna hidracija zelo pomembna za naše dobro počutje in zdravje so lahko stekleničke z logotipom podjetja zelo dobra ideja za poslovno darilo. Steklenica za vodo z odtisom logotipa vašega podjetja in barvami podjetja je lahko uporabna za vadbe, jogo, zunanje aktivnosti, sprehode v naravi, čas v pisarni in dnevne izlete. V kolikor boste podarili za poslovno darilo kovinske termo steklenice, ki ohranjajo pijačo v poletnih mesecih dlje časa hladno, v zimskih pa vroče napitke dlje časa tople, boste odšteli nekoliko več denarja, ampak tudi uporabna vrednost takšnega darila bo večja. Tovrstna poslovna darila so še posebej primerna za podjetja, ki se ukvarjajo z organizacijo telesne vadbe, aerobiko, jogo, fitnesom in za vsa turistična podjetja, ki organizirajo potovanja in izlete. Za navadne stekleničke bo potrebno odšteti vsaj 5€, termo stekleničke pa se prodajo že za 7-10 €. Stekleničke so vsekakor primerno poslovno darilo saj imajo veliko uporabno vrednost.