Izdelki za dom

Na spletnem primerjalniku cen Shoptok.si boste lahko v izdelčni kategoriji Izdelki za dom, našli tudi kategorijo Oprema za vrt. V omenjeni kategoriji boste lahko brskali med opremo in dodatki za dvorišče in vrt, našli semena, zemlja in gnojila, nakupovali vrtno orodje, preverili ponudbo v kategoriji Vinogradništvo in sadjarstvo, cevi za zalivanje boste našli v kategoriji Voda na vrtu, vrtne mreže in ograje pa boste našli s klikom na Urejanje okolice.

Kategorija Oprema za vrt vsebuje trenutno ponudbo iz 31 trgovin ter več kot 18.000 produktov. Med brskanjem izdelkov v omenjeni produktni kategoriji, smo odkrili, da najcenejši produkt (lonček za gojenje sadik) stane samo 0,12 €, najdražji izdelek trenutno pa je vrtni kamin, ki ga lahko kupite za dobrih 11 tisoč evrov.

Med najbolj popularne izdelke v kategoriji Oprema za vrt sodijo: nahrbtna škropilnica, ki se uporablja za škropljenje sadnega drevja in jo lahko kupite za dobrih 100 eur, sistem za zalivanje rastlin na balkonih in terasah, ki deluje brez elektrike saj ga napajajo sončne celice, 360 litrski zbiralnik vode in emajliran žar kotliček s pokrovom, ki ga lahko za 89 eur kupimo v trgovini Merkur. Pri posameznih izdelkih je trenutno največ štiri različnih ponudb spletnih trgovin, kjer je te izdelke moč kupiti. Ker pa nam primerjalnik cen Shoptok.si omogoča pregled ponudb za isti izdelek po različnih spletnih trgovinah lahko tudi ugotovimo, da je med izdelki, ki jih najdemo v kategoriji Oprema za vrt, največji razpon med najvišjo in najnižjo ceno pri sobnem rastlinjaku, ki stane v eni trgovini 11,19 eur v drugi pa samo 3,32.

V absolutnem znesku to pomeni skoraj 8 eur prihranka, če izberemo cenejšo trgovino oziroma merjeno v procentih pa kar 70% ceneje! Ravno zaradi takšnih stvari kot je hiter in enostaven pregled cen pri različnih spletnih ponudnikih, je uporaba spletne strani Shoptok.si več kot priporočljiva v kolikor želimo pri spletnem nakupovanju tudi kaj konkretnega prihraniti tako kot smo vam to prikazali na primeru Izdelkov za dom oziroma natančneje rečeno izdelkov v kategoriji Oprema za vrt.