Regeneracija trepalnic po poletju

So imele tudi vaše trepalnice naporno poletje? Sonce, morje, sol, zabave in ostale poletne radosti lahko pustijo svoje posledice tudi na njih. Ste nanje poleti malce pozabili? Čas je, da se jim odkupite in poskrbite za njihovo regeneracijo, s katero jim boste povrnili moč in lepoto. Za vas imamo nekaj nasvetov.

SERUM
Za najbolj učinkovito regeneracijo trepalnic poleg zgoraj naštetih korakov poskrbi serum za rast trepalnic Lux Factor. Z redno uporabo (zjutraj in zvečer) si bodo vaše trepalnice hitro opomogle, postale močnejše, manj lomljive in daljše. Vaš pogled bo še bolj očarljiv in samozavestno se boste lahko podali v nov dan, novim izzivom naproti. Za optimalne rezultate ga uporabljajte vsak dan, zjutraj in zvečer.

ODSTRANJEVANJE LIČIL
Spanje z ličili zelo škoduje trepalnicam, saj jih še dodatno izsuši, kar povzroči njihovo lomljenje in izpadanje. Zato je nujno, da si ličila odstranite vsak večer – vzemite si čas za večerno nego in nežno očistite svoj obraz. Ne drgnite trepalnic, da bi odstranili maskaro, temveč na bombažno vatko nanesite kapljico olja – priporočamo olivno, kokosovo, mandljevo ali ricinusovo olje – na trepalnicah ga zadržite približno 10 sekund in nato obrišite. Zatem na trepalnice nanesite serum za rast trepalnic Lux Factor, ki jih bo dodatno nahranil in negoval celo noč.

MASAŽA
Vemo, da bi si zaslužili masažo celega telesa, toda najprej poskrbite za svoje trepalnice. Masaža trepalnic? Tako je, gre za masažo vek, ki poveča pretok krvi, spodbudi lasne mešičke in deluje zelo sproščujoče. Kako se je lotimo? Najprej si temeljito umijemo roke, nato pa z blazinicami prstov masiramo veke po liniji trepalnic. Po sproščujoči masaži je čas za serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki jih bo zaščitil, nahranil in spodbudil njihovo rast.

PREHRANA
Zdrava prehrana je dobra tako za naše počutje in zdravje kot tudi za izgled. Tudi pri negi trepalnic je pomembno, kaj jemo. Po poletnih pregrehah je čas, da se telo dodatno nahrani z vitamini in minerali, ki jih je med dopustovanjem izgubilo. Da boste trepalnicam povrnili njihovo moč, uživajte ribe, jajca, stročnice in jogurt, saj so polni proteinov in vitaminov, ki skrbijo za rast trepalnic. Za celovito nego pa naj dodatno poskrbi še serum za rast trepalnic Lux Factor.