Kakovostna nega tetovaže

mazilo za nego tetovažeImate novo tetovažo in ne veste, kako jo negovati, ali pa bi radi bolje poskrbeli za tetovažo, ki vas spremlja že več let? Kakovostna nega je ključnega pomena pri ohranjanju tetovaže. Le s profesionalnimi in kakovostnimi izdelki boste svoji tetovaži zagotovili primerno nego, ki jo potrebuje. In le tako bo še leta in leta ohranila svojo prvotno obliko, linije in barve. Kako najbolje poskrbeti zanjo? Priporočamo mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock, profesionalno negovalno mazilo, ki ga odlikuje povsem nova patentirana formula za optimalno nego tetovirane kože.

Tetoviranje ni tako nedolžen postopek, gre namreč za rano. Takoj po tetoviranju so tetovirani predeli kože suhi in srbeči, občutek pa je podoben sončnim opeklinam. To je povsem normalna in pričakovana faza zdravljenja in celjenja ranjene povrhnjice, a vseeno moramo poskrbeti za varno in učinkovito nego. Le tako se koža pravilno zaceli, tetovaži pa s tem zagotovimo, da ne bo zbledela.

Kako jo negovati? Najprimerneje je, da izberete specializirano mazilo za tetovaže. Priporočamo mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock, ki je edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin in zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novejših kot starejših; optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek; visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja.

Kaj je mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock? Gre za profesionalno negovalno mazilo in prvi izdelek s patentirano formulo, razvito izključno za nežno, varno in hranilno nego predelov s tetovažami. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo področje kože ter skrbi za čiste linije in jasne barve. Vsebuje karitejevo maslo, kakavovo maslo in mandljevo olje, ki kožo nežno negujejo in nahranijo, preprečujejo izsušitev in zmanjšujejo občutek razdraženosti.

Kako uporabljati mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock? Mazilo je enostavno za uporabo in omogoča prijeten in enostaven nanos. Za nego svežih tetovaž je priporočljivo, da ga uporabite, ko je tetovaža suha (približno 3 tedne po tetoviranju) in skrbno mažete po tetoviranem predelu vsaj dvakrat dnevno. Za nego že obstoječih in že zaceljenih tetovaž pa je priporočeno, da ga uporabite enkrat do dvakrat dnevno in s tem skrbno negujete tetovirano mesto:
1. Predel tetovirane kože nežno očistite z mlačno vodo. Ne usmerjajte curka vode neposredno na kožo, temveč jo rahlo navlažite z roko.
2. Kožo previdno osušite s čisto brisačo. Ne drgnite, z brisačo samo nežno pritisnite na kožo.
3. Nanesite mazilo in ga nežno vtrite v predel tetovaže.