Si želite lepih in zdravih trepalnic?

Le katera si ne želi lepih, dolgih, zapeljivih trepalnic? Toda, ali so vaše trepalnice tanke in krhke? Zlahka izpadejo in so izgubile naravno vitalnost? Za to so krivi številni dejavniki, kot so redna uporaba ličil in njihovo odstranjevanje, stres, onesnaženo okolje, sonce, mraz in hormonska neravnovesja, ki nagajajo našim trepalnicam. Kako si pomagati? O tej temi se je razpisala že marsikatera revija, specializirana spletna stran in forum, a mnenja so različna. Pomagate si lahko z umetnimi trepalnicami, njihovim podaljševanjem, s čudežnimi maskarami, ki naj bi vaše trepalnice preobrazile v prave »metle«. Toda, naravno je vedno lepše kot umetno, zato se raje obrnite k izdelkom, ki bodo vašim trepalnicam pomagali na naraven način. Lux Factor serum: Preberite mnenja na forumu

Pozabite na umetne trepalnice, serum za rast trepalnic Lux-Factor bo vaše trepalnice podaljšal v samo 2 do 4 tednih in to na popolnoma naraven način. Serum za rast trepalnic Lux-Factor je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji, saj gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom primerna tudi za najbolj občutljive oči. Čudežni serum za rast trepalnic Lux-Factor spodbuja rast novih in daljših trepalnic ter prav tako preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje, z redno uporabo pa se bodo vaše trepalnice podaljšale za 25 %, njihov volumen pa povečal tudi do 85 %. Za razliko od umetnih trepalnic, ki lahko poškodujejo vaše naravne, ali celo povzročijo izpadanje le-teh, serum za rast trepalnic Lux-Factor ob nanosu ustvarja tanek zaščitni sloj, ki vaše trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Njegove učinkovine zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična. To pa še ni vse, saj ob redni uporabi seruma, trepalnice pridobijo tudi temnejšo barvo, kar ustvarja make up efekt volumna brez maskare. Za razliko od drugih serumov za rast trepalnic lahko serum za rast trepalnic Lux-Factor učinkovito uporabljate sočasno z ostalimi ličili.

Serum za rast trepalnic Lux-Factor pa ne deluje le na trepalnicah, pomaga lahko tudi vašim obrvem, saj dokazano deluje stimulativno v samem foliklu – korenini dlačice. Najbolje priporočljivo je, da ga na obrvi nanesete zvečer, ko si očistite obraz in pustite delovati čez noč.  Serum za rast trepalnic Lux-Factor je prava izbira, o čemer se lahko prepričate tudi sami, saj o njem pozitivno piše marsikateri forum.