DermaluxeLash – serum za trepalnice

dermaluxelashRazkošje v smislu dolgih in gostih trepalnic so sanje vsake ženske. Srečnice, ki so rojene s tem privilegijem, so še vedno v manjšini. Ostala populacija žensk si za poudarjene, goste in dolge trepalnice prizadeva na vse mogoče načine. Obvezno sredstvo za poudarjanje trepalnic je maskara. Pripomoček, ki zagotavlja videz negovanih in urejenih trepalnic, so umetne trepalnice. Obstajajo številni posegi za trajno oblikovanje trepalnic. A kaj, ko ničesar od naštetega ni za vekomaj. Ali obstaja rešitev, s katero si je mogoče priskrbeti videz holywoodskih trepalnic? Serum za rast trepalnic DermaluxeLash v vse večjem obsegu polni police številnih kozmetičnih blagovnih znamk.

Gre za produkt z lahko teksturo, s pomočjo katerega trepalnice v kratkem času postanejo daljše, bolj goste in zdrave. Večina serumov vsebuje naravne sestavine, zaradi česar so primerni prav za vsake oči oziroma trepalnice, tudi za občutljive, saj uporaba ne draži oči. Ena izmed osrednjih sestavin je hialuronska kislina, ki poskrbi za dober pretok krvi, kar je pomembno za zdravo rast trepalnic. Glikoprotein poskrbi za stimulacijo lasnih mešičkov, provitamin B5 pa ustvari močne trepalnice. Z redno uporabo bodo trepalnice zagotovo pridobile večji volumen. Trepalnice se zlahka ne bodo zlomile ali izpadle in bodo vedno navlažene in dodatno negovane. Uporaba seruma je popolnoma varna in nima nobenih stranskih učinkov. Cene izdelka so različne in sovpadajo s cenami kozmetičnih sredstev, ki jih blagovna znamka prodaja. Gibljejo se med 10 in 100 evri.

Kaj pa, če nas oglaševani serumi ne prepričajo, dolge in goste trepalnice pa so še vedno naša želja? Obstaja rešitev, saj si serum za boljšo in hitrejšo rast trepalnic lahko izdelamo kar doma. Potrebujemo le ricinusovo in mandljevo olje. Prvo se že dlje časa uporablja kot spodbuda za hitrejšo rast las, saj vsebuje veliko vitaminov. Mandljevo olje kot odličen vir vitamina E, pa se s svojo lahko strukturo takoj absorbira v trepalnice, poskrbi za njihovo navlaženost in preprečuje lomljenje in izpadanje. Na viden učinek je treba počakati nekoliko dlje, vendar se izognemo izpadanju in lomljenju trepalnic, do katerega pride, če z uporabo kozmetičnega seruma prekinemo.