Mavrična barvna paleta Crocs čevljev

crocks čevljiEna izmed glavnih prednosti priljubljene Crocs obutve so gotovo tudi barve. Res je, da se tako imenovani crocsi izkažejo predvsem z udobjem in enostavno uporabo, a tudi estetske podobe pri obutvi nikoli ne smemo zanemariti, ne glede na to, kako izstopa funkcionalnost. Crocs čevlji so izdelani iz mehke plastične mase, ki zagotavlja udobno uporabo in varen korak. Poleg teh in drugih prednosti, ki jih prinaša material, pa je možno zaradi tega obutev enostavno obarvati v vse mogoče barve in barvne kombinacije!

Že kratek sprehod med prodajnimi policami s Crocs obutvijo izdaja, da se pri izbiri ni treba omejiti na eno samo barvo – v ponudbi je namreč cela barvna paleta Crocs čevljev!

Klasični crocsi so seveda tisti, ki se ponašajo z eno samo barvo. Ti verjetno najbolje izražajo posrečen dizajn čevlja, podoba pa seveda nikakor ne trpi, saj tudi ena barva uspešno obarva obutev v prijeten videz. Še bolj priljubljeni pa so crocsi, obarvani v kombinacijo barv – na primer takšni, ki imajo v drugi barvi podplat ali prepoznavni pas.

Predvsem Crocs čevlji za otroke navdušujejo z raznimi poslikavami, pa tudi sicer je možno dobiti nadvse zanimive izvedbe te obutve. Na voljo so na primer kot imitacija v podobi znamenitih allstark in drugih čevljev, ali pa kot balerinke ali celo škornji. Poleg tega je možno crocse enostavno prebarvati, zato mnogi ponudniki kupcem omogočajo, da si izberejo obutev prav po svojih željah, kakšni pogumneži pa svoje čevlje poslikajo kar sami doma! Seveda pa to ni vse, kar lahko storite za vizualno popestritev svojih crocsov – luknje v čevljih, ki so narejene za zračenje in pretok vode ter vsiljivcev, so odlično mesto za uporabo raznih dekorativnih dodatkov, ki jih je skorajda več kot barvnih opcij pri teh priljubljenih čevljih. Po meri izdelani crocsi vam bodo res pisani na kožo, ne le z udobjem in uporabnostjo, temveč tudi s privlačno podobo.