Črne Allstarke – klasika

Vsak, ki izbira allstarke, bo gotovo vsaj s pogledom ošvrknil mavrično paleto barv, v katerih so ti čevlji na voljo. Danes so Converse All Star superge pravzaprav znane predvsem po tem, da so na voljo v tako pestri zbirki različnih modelov in barv, pa še vedno brez težav ohranjajo svojo kultno podobo. Res pa je, da pravi privrženci teh čevljev prisegajo le na omejeno barvno paleto, ki združuje nekaj klasičnih odtenkov. Vsak ima svoj okus, a najbolj priljubljene allstarke so gotovo tiste v črni, modri in rdeči barvi.  Če želite nositi črne allstarke, obiščite spletno trgovino Rossi sport in kliknite na povezavo črne allstarke.

Kdo bo izbral črne allstarke? V prvi vrsti tisti, ki pri teh čevljih prisegajo na klasiko. Črni modeli so med najbolj prepoznavnimi in sodijo med klasične allstarke, tako da z njimi res ne morete zgrešiti. Obožujejo jih vsi ljubitelji te znamke – tako tisti, ki zmajujejo z glavo nad novimi odbitimi variacijami in želijo ostati pri koreninah, kot oni, ki sicer radi posežejo po drugačnih modelih, a klasik preprosto ne morejo zanemariti.

Bela kapica, ki je bržkone najbolj prepoznavna značilnost allstark, je pri črnih modelih še posebej opazna. Črno-beli kontrast poudari dizajn allstark in da že na daleč vedeti, da gre za to kultno obutev – to bi težko še bolj poudarili kot prav s to barvno kombinacijo.

Klasične allstarke v črni izvedbi imajo belo kapico in bele vezalke – če to ni dovolj, lahko izberete takšne, ki so povsem črne, brez kakršnega koli belega elementa. Monokromatske črne All Star superge imajo povsem potemnjen celo logotip, a vseeno ne dopuščajo pomote in hitro razkrijejo, da gre prav zares za originalne Converse čevlje.

Na drugi strani imamo temnomodre in temnosive modele, ki so pogosto zelo blizu črnim in so kot nalašč za tiste, ki prisegajo na temne in nevpadljive allstarke, a želijo pokazati še kaj več kot zgolj enobarvno površino.

Tako klasični kot povsem črni modeli so zelo elegantni in se lepo podajo tudi h kakšnim bolj svečanim opravam, če seveda čevlji niso preveč obrabljeni ali počečkani.